Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Градоначелник унео бадњак у зграду Градске управе
   

На Бадњи дан, градоначелник Крагујевца Радомир Николић унео је бадњак у зграду Управе града у присуству председника Скупштине града, заменика градоначелника, чланова Градског већа и запослених. На пријему који је после уношења бадњака приредјен за запослене у Градској управи, Николић је упутио Божићну честитку.

У духу веровања, грејањем око бадњака укућани се симболично загревају љубављу, искреношћу и слогом. Тог дана, ако је било неспоразума сви треба да се измире и једни другима опросте. Управо због тога, празник Христовог рођења је празник заједништва, солидарности, праштања и помирења. Празник који нас испуњава најлепшим осећањима и уједињује око традиционалних и моралних вредности. И као што се за Божић окупљамо око бадњака, трпезе и чеснице, тако се и ми данас окупљамо око нашег града - поручио је Николић.

Градоначелник је пожелео да најрадоснији хришћански празник буде прослављен са породицом, у миру и радости као и да 2017. година буде испуњена радом и успехом, добрим здрављем и породичном срећом.

 

SocialTwist Tell-a-Friend
Претходна страна