Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Играјмо за 16 - Уочи финала
   

Регионална такмичења Меморијалног турнира РТС-а “Играјмо за 16“ улазе у завршинцу. У Крагујевачкој дворани “Језеро“, протеклог викенда одигране су квалификационе утакмице уочи полуфинала и финала које ће бити одиграно у недељу 26. марта.

У мечевима који ће одлучити победника надметаће се екипе “Наменске“, Основне школе “Светозар Марковић“, Војске Србије и “Водојажа“.

Највише погодака постигла је екипа школе “Светозар Марковић“ која је са 6:0 савладала екипу крагујевачког дописништва РТС-а и тако обезбедила директнан улазак у полуфинале.

“Наменска“ је била боља од студената Економског факултета којима је ово било прво учешће на турниру. Од искусније екипе “Наменске“ поражени су са 4:1. Мечеви између “Победе“ из Белошевца и “Водојажа“, Спортског клуба “Фитенс“ и “Дарк шопа“ завршене су победама гостију са 3:0.

На овогодишњем, четвтом по реду, меморијалу РТС-а учествовало је десет екипа и одиграно 20 утакмица. Као и ранијих година, организатори турнира су Дописништво РТС-а, Град Крагујевац и Спортски центар “Младост“.

Најбоље пласирана екипа такмичиће се у Београду у полуфиналним и финалним мечевима који ће бити одиграни 1. и 2. априла.

SocialTwist Tell-a-Friend
Претходна страна