Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Новогодишњи пријем у Скупштини града
   

У Скупштини града данас је приређен традиционални новогодишњи пријем коме су присуствовали представници привреде, политике, Војске, јавних предузећа, културног живота, градске управе, одборници и представници медија.

Част је и задовољство када на једном месту окупите све људе који су најзначајнији за функционисање града Крагујевца - рекао је Мирослав Петрашиновић председник Скупштине града. Ваше присуство на неки начин представља и признање за све оно што је град Крагујевац и локална самоуправа на челу са градоначелником Радомиром Николићем урадила у протеклих годину дана. Година за нама је била јако тешка, пуна изазова и тешких одлука, у којој смо успели да обезбедимо финансијску стабилност нашем граду. Донели смо одлуку о кредитном задужењу, које у финансијском смислу ставља град Крагујевац на ноге.

Очекујемо да ће наредна година бити још успешнија. Ова је била добра, оценио је Петрашиновић и додао да су створени предуслови да наредна буде још успешнија. Напорно смо радили. Ми знамо да овај посао вреди обављати, знамо да овај град заслужује бољу и лепшу будућност и ми смо ту да је стварамо. То је наша обавеза према Крагујевчанима, истакао је председник Скупштине града Мирослав Петрашиновић, честитајући наступајућу 2017. годину.

 

SocialTwist Tell-a-Friend
Претходна страна