Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Субвенције за јавно – комунална предузећа
   

Градско веће донело је одлуку о преносу средстава у текућу буџетску резерву, у износу од три милиона динара, ради рефундације трошкова за исплату отпремнина у ЈКП “Градске тржнице“, где се седам радника изјаснило за споразумни раскид радног односа. Поред тога, чланови већа одобрили су и пренос средстава за исплату зарада у Предузећу за иградњу града.

Градско веће одобрило је и средства субвенција - буџетске помоћи ЈКП “Зеленило“ за измирење обавеза према запосленима по основу неисплаћених јубиларних награда у износу 1,6 милиона динара, затим, за исплату новчаних накнада и неисплаћених зарада за 13 радника ЈКП “Никоградње“ који су се изјаснили за споразумни престанак радног односа као и 15 милиона динара за текућу ликвидност “Шумадија сајма“.

Градско веће дало је сагласност Градској управи за послове градоначелника и Градског већа за покретање отвореног поступка јавне набавке за избор консултантске куће ради реализације програма реформе система функционисања града Крагујевца.

Чланови Градског већа дали су и сагласност на закључење Уговора о закупу пословног простора за потребе канцеларије заштитинка грађана града Крагујевца за наредну годину. Заштитник грађана налазиће се у улици Светозара Марковића број 6.

SocialTwist Tell-a-Friend
Претходна страна