Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Auto Expo 2017
   

Сајам аутомобила Auto Expo 2017 у Крагујевцу одржава се дванаесту годину заредом, а ове године модели 15 познатих брендова аутомобилске индустрије биће изложено од 8. до 10. децембра на Шумадија сајму, најављено је на конференцији за новинаре одржаној у Медија центру Шумадија сајма.

Крагујевац, град познат у свету аутомобилске индустрије може да се похвали и Сајмом аутомобила који ће ове године окупити 15 аутомобилских кућа, брендова а први пут у Крагујевцу биће и 14 премијера модела. Поред путничког програма који ће бити изложен у хали Шумадија сајма, на платоу испред излагачи ће представити и свој теретни програм. Сви учесници припремили су акцијске цене, сајамске повољности и попусте, а своју понуду на Auto Expo 2017 сајму представиће осигуравајуће куће и лизинг компаније, рекао је Зоран Недељковић, директор Шумадија сајма.

Највише премијера биће у току првог сајамског дана, а током три дана сајма своје моделе представиће Fiat, Volkswagen, Mazda, Opel, Alfa Romeo, Land Rover, Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Nissan, Hyndai, Škoda, Dacia, Jeep. За љубитеље квадова биће организована и пробна вожња на импровизованом полигону испред зграде Шумадија сајма.

Свечано отварање сајма Auto Expo 2017 заказано је за петак, 8. децембра у 11 часова. Прва два дана сајам ће бити отворен од 10 до 20 сати, осим недеље, 10. децембра када ће бити затворен у 16. сати.

 

Претходна страна