Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Auto Expo 2017
   

Сајам аутомобила Auto Expo 2017 у Крагујевцу одржава се дванаесту годину заредом, а ове године модели 15 познатих брендова аутомобилске индустрије биће изложено од 8. до 10. децембра на Шумадија сајму, најављено је на конференцији за новинаре одржаној у Медија центру Шумадија сајма.

Крагујевац, град познат у свету аутомобилске индустрије може да се похвали и Сајмом аутомобила који ће ове године окупити 15 аутомобилских кућа, брендова а први пут у Крагујевцу биће и 14 премијера модела. Поред путничког програма који ће бити изложен у хали Шумадија сајма, на платоу испред излагачи ће представити и свој теретни програм. Сви учесници припремили су акцијске цене, сајамске повољности и попусте, а своју понуду на Auto Expo 2017 сајму представиће осигуравајуће куће и лизинг компаније, рекао је Зоран Недељковић, директор Шумадија сајма.

Највише премијера биће у току првог сајамског дана, а током три дана сајма своје моделе представиће Fiat, Volkswagen, Mazda, Opel, Alfa Romeo, Land Rover, Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Nissan, Hyndai, Škoda, Dacia, Jeep. За љубитеље квадова биће организована и пробна вожња на импровизованом полигону испред зграде Шумадија сајма.

Свечано отварање сајма Auto Expo 2017 заказано је за петак, 8. децембра у 11 часова. Прва два дана сајам ће бити отворен од 10 до 20 сати, осим недеље, 10. децембра када ће бити затворен у 16. сати.

 

Претходна страна