Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

“Балкан Ап 2018“ – фестивал Стенд Ап комедије
   

Удружење “Видо“ из Крагујевца, јубиларни пети пут у Крагујевцу организује регионални фестивал стендап комедије под називом “Балкан Ап“. Фестивал ће се одржати 3. и 4. децембра од 20 сати, у сали Позоришта за децу (сцена 303) у Крагујевцу.

На фестивалу “Балкан Ап“ наступиће низ извођача стендап комедије са ових простора, који већ годинама успешно изводе своје перформансе у Србији, а и ван граница наше земље.

Програм фестивала: 3. децембар: Неша Бриџис, Марко Пуљиз (БиХ) и Андрија Дабановић (ЦГ). 4. децембар Срђан Јовановић, Срђан Олман и Душан Варничић. Карте се могу набавити у Канцеларији за младе - улица Саве Ковачевића 5 (од среде 28.11. до уторка 04.12. од 11 до 18 сати. Информације на телефон: 0644516104).
 
Стендап комедија представља жанр комедије који је у нашој земљи све популарнији. Ради се о изведби у којој комичар износи свој ауторски текст и поглед на свет пред публику. Разлог у популарности лежи у томе што поред неспорне забаве, стендап комедија има и јак елемент друштвене критике. Велика посећеност на вечерима стендап комедије из године у годину доказују да и у Србији постоји изузетно квалитетних извођача и садржаја.

Град Крагујевац допринео је реализацији овог пројекта обезбеђивањем дела средстава за његово остваривање. Напомена: није прикладно за млађе од 16 година.

Претходна страна