Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Божићне честитке
   

Градоначелник Крагујевца Радомир Николић упутио је божићну честитку Његовом преосвештенству епископу Шумадијском Јовану, свештеницима Шумадијске епархије и верницима у којој се поред осталог каже: 

 

Нека овај највећи и најрадоснији празник испуни наша срца благословом љубави и мира, унесе радост у наше животе и подари снагу за очување правих вредности у друштву. Божић је празник заједништва, солидарности, праштања и помирења. Желим да празник Христовог рођења прославимо у здрављу, миру и благостању. Нека радост сваког од нас, буде мера радости за све.

Мир Божији, Христос се роди!

 

Председник Скупштине града Мирослав Петрашиновић честитао је Божић свим грађанима Крагујевца који тај хришћански празник славе по јулијанском календару. 

 

Данас, на овај свети Бадњи дан, Вама, свештенству и свим верницима упућујем честитке поводом празника Христовог рођења. У име одборника Скупштине града и у своје лично име, желим да наступајуће празничне дане проведете у здрављу, миру и хармонији. Нека Божић, најрадоснији празник, у наша срца донесе љубав и свако добро, а у наше домове срећу и благостање.

Мир Божији, Христос се роди!

Претходна страна