Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Дочек православне Нове године обележићемо концертом на Тргу код крста
   

Крагујевчани ће Нову годину по Јулијанском календару у Пешачкој зони дочекати уз звуке легендарне рок групе Кербер. Под покровитељством града Крагујевца, а у организацији Дома омладине и Музичког центра, припремљен је разноврстан музички програм у коме ће поред популарне нишке групе, на Тргу код крста, од 20.00 часова наступити Пинкове звездице.
 
Желелли смо да овај догађај буде тако конципиран, да задовољи укус млађих генерација, а верујем да ће за њих то вече бити посебно интересантно, а такодје смо желели да концертом обрадујемо и старије генерације, које су се ужелеле доброг звука, тј. рок музике, изјавио је за сајт града Миљан Бјелетић, члан Градског већа за културу.

У уводном делу, од 20.00 часова, публици ће се представити победници музичког такмичења Пинкове звездице, који ће певати познате хитове домаћих и страних аутора поп и рок музике, а у главном делу програма, наступиће легендарна југословенска рок група Кербер, која ће нас и увести у православну Нову годину. У поноћ нас са зграде Градске управе очекује традиционални ватромет, а нешто касније присутне ће забављати ди џејеви.

Желимо да ову годину започнемо у празничној атмосфери, која ће се у таквом амбијенту и завршити, навео је Бјелетић.

Претходна страна