Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Озваничена сарадња са привредном комором Мађарске
   

На седници Градског већа одржаној у четвртак, 12. октобра дата је сагласност на закључење Меморандума о сарадњи између града Крагујевца, Регионалне привредне коморе Крагујевац и Западно балканског одбора Мађарске привредне коморе и индустрије.

Сагласност је дата и на закључење Уговора о пружању услуга медијског праћења активности Скупштине града Крагујевца, између Града Крагујевца и Радио-телевизије Крагујевац у вредности од 1,2 милиона динара, као и на измене Програма пословања Привредног друштва “Центар за пољопривреду и рурални развој“ Крагујевац за 2017. годину.

Чланови Градског већа сагласили су се и са закључењем два уговора између града Крагујевца и ЈКП “Чистоћа“ за услуге одржавања локалних и атарских путева. За одржавање локалних путева, по уговору, опредељено је 15 492 000 динара без ПДВ-а, док је за уређење атарских путева опредељено 2 милиона динара без ПДВ-а. ЈКП “Чистоћа“ одобрена је и набавка два трактора са кабином и приколицом чија је процењена вредност 3,5 милиона динара без ПДВ-а, из сопствених средстава. “Центру за стрна жита“ одобрена је субвенција у износу од 2 639 583,25 динара за текућу ликвидност, која ће бити утрошена за исплату бруто износа за личне дохотке запослених за септембар 2017. године и накнаде члановима Скупштине Центра за септембар 2017. Субвенција у износу од 2 273 690,45 динара одобрена је и ЈП “Предузеће за изградњу града“ за исплату зарада и превоза запослених за септембар 2017. године.

Градско веће, на овој седници, дало је сагласност на одлуку Надзорног одбора Јавног стамбеног предузећа “Крагујевац“ о задужењу код АИК банке Београд на основу дозвољеног минуса у износу од 5 милиона динара, са роком отплате од 12 месеци.

Претходна страна