Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Јавни позив за пријаву предлога програма из области пољопривреде
   

Градско веће на седници одржаној 1. новембра 2017. године донело је одлуку о објављивању још једног јавног позива за пријаву предлога програма удружења / организација из области пољопривреде у циљу доделе средстава из буџета града за 2018. годину.

Наиме, Градско веће је исту одлуку донело 23. маја текуће године, али је по објављеном јавном позиву благовремено пристигла само пријава предлога програма “Консалтинг и развој органске пољопривреде, пермакултуре и биодинамике у складу са ЕУ стандардима“ УНИЈЕ ЗА ОРГАНСКУ ПОЉОПРИВРЕДУ “ЕКО плус“ из Крагујевца. Како пријава није била комплетна, Комисија је донела закључак којим предлаже Градском већу да се предлог одбије у првој фази поступка административне провере и оцене односно распише још један јавни позив.

Максимални износ средстава који може бити одобрен једном удружењу је 400 000 динара, а само изузетно, на образложени предлог комисије која спроводи конкурс, може бити одобрен виши износ. Јавни позив биће објављен на званичној интернет страници града Крагујевца www.kragujevac.rs а крајњи рок за подношење предлога је 1. децембар 2017. године.

Чланови Градског већа разматрали су и прихватили извештај о релаизацији програма рада и пројеката удуржења / организација у области социјалне и здравствене заштите за 2016. годину као и извештај о пословању ЈП Предузеће за изградњу града за период јануар - децембар прошле године.

Градско веће донело је и закључак о покретању иницијативе за израду Плана детаљне регулације “Специјализовани спортски центар Хиподром“ и “Мали Багремар“.

Претходна страна