Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Технички пријеми за фискултурну салу и музеј Коке Јанковића
   

Како би се изрвшио технички преглед објеката “Музеја Николе Коке Јанковића“ и фискултурне сале са везаним делом ОШ “Живадинка Дивац“, чланови Градског већа на данашњој седници дали су сагласност на закључење Уговора о вршењу услуге израде извештаја Комисије о техничком прегледу изведених радова. Уговор за чију је реализацију град издвојио 406 000 динара, биће закључен са Привредним друштвом за консалтинг, инжињеринг и пројектовање “Инжињеринг плус пројект“ из Београда.

Чланови Градског већа сагласили су се и за закључење Уговора о пружању услуга пројектантског надзора над извођењем радова на изградњи фискултурне сале ОШ “Доситеј Обрдовић“ у насељу Ердеч које ће обављати предузеће “Бео потез“.

Градско веће је на седници одржаној 27. децембра на основу усвојеног Плана детаљне регулације “Радна зона Собовица - Лужнице“, дало сагласност и на закључење Уговора о регулисању међусобних права и обавеза између града Крагујевца и ЈП “Урбанизам“ које је израдило овај план.

Субвенције за функционисање и текућу ликвидност, Градско веће на данашњој седници одобрило је за три крагујевачка предузећа и то ЈКП “Нискоградња“ и “Зеленило“ и “Шумадија сајам“, у укупном износу од близу 21 милион динара.

Претходна страна