Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Отуђење грађевинског земљишта за потребе Радне зоне Собовица
   

Градско веће на седници одржаној 3. јануара донело је Програм за отуђење грађевинског земљишта у јавној својини града Крагујевца ради изградње објеката за 2018. годину. Реч је о земљишту на локацији “Радна зона Собовица - Лужнице“, површине нешто веће од 69 хектара чија је основна намена - привређивање, дефинисана Урбанистичким планом.

Градско веће донело је Програм за отуђивање грађевинског земљишта у јавној својини у оквиру својих надлежности за спровођење и унапређење општег оквира за привређивање у Граду.

Програм садржи ознаку и површину земљишта, намену и величину објекта, урбанистичке услове за изградњу објекта, врсте делатности које се могу обављати и сл.

Градско веће дало је и сагласност на Предлог огласа за отуђење грађевинског земљишта у јавној својини јавним надметањем. Утврђена цена за отуђење износи 100 динара по квадратном метру, тако да укупан износ почетне цене износи 69 632 100 динара, а депозит 6 963 210 динара. Поступак јавног надметања одржаће се 6. фебруара у згради Градске управе.         

Претходна страна