Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Конкурс за пријаву предлога пројеката у области заштите животне средине
   

Градско веће на седници одржаној 12. фебруара донело је одлуку о објављивању стално отвореног конкурса за пријаву предлога пројеката удружења у области заштите животне средине и одрживог развоја. За те намене у буџету града за 2018. годину планирано 1,5 милиона динара а максималан износ који се може одобрити по једном пројекту је 150 000 динара. Текст конкурса, апликациони формулари и сви потребни обрасци могу се преузети на интернет страници града www.kragujevac.rs

Градско веће дало је сагласност на План централизованих јавних набавки за текућу годину. На седници су утврђени и предлози решења о давању сагласности на програме рада свих установа културе који су упућени Скупштини града на разматрање и одлучивање. Пред одборницима градског парламента наћи ће се и предлог одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора ЈП “Урбанизам“.

Чланови већа дали су сагласност на закључење Уговора о финансирању Центра за социјални рад “Солидарност“ и Центра за развој услуга социјалне заштите “Кнегиња Љубица“. Градско веће на данашњој седници утврдило је број лица која самостално обављају уметничку или другу делатност у области клутуре којима ће град плаћати доприносе за пензијско и инвалидско осигурање као и доприносе за здравствено осигурање за 2018. годину. На основу уверења репрезентативних удружења, пријава и поднете документације то право оствариће 18 лица.

Претходна страна