Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Јавни оглас за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта
   

Градско веће, на седници одржаној 19. јуна, донело је одлуку о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у граду Крагујевцу, као и оглас за прикупљање понуда. Увид у документацију: графички преглед катастарских парцела и списак парцела које су предмет издавања у закуп или на коришћење, може се извршити у згради Градске управе у канцеларији 406 сваког дана од 8 до 15 часова. Формулар пријаве и адресиране коверте се могу преузети сваког дана на шалтеру писарнице града Крагујевца. Рок за подношење документације је 23. јул до 12 сати.

Као вид пружања подршке града Крагујевца реализацији пројекта од општег интереса за јачање Система националне безбедности Републике Србије, Градско веће утврдило је предлог одлуке о ослобађању инвеститора - Републике Србије или привредног друштва које оснива Република Србија, плаћања доприноса за уређивање грађевинског земљишта за изградњу стамбених зграда са становима за припаднике снага безбедности. Тај предлог Градско веће упутило је у скупштинску процедуру на разматрање и одлучивање.

Чланови Градског већа дали су и сагласност на Одлуку о цени услуга Установе Дом омладине “Крагујевац“ које су последњи пут кориговане 7. новембра 2014. године.

Повећана је цена издавања простора ради одржавања концерата и других културних манифестација са 1500 на 2000 динара по сату коришћења, док ће се изнајмљивање озвучења плаћати по сату, а не по дану како је претходном Одлуком било предвиђено. Ради побољшања услова за рад Дечије позоришне радионице месечна чланарина уместо 400 износиће 500 динара, а та средства, подсећају из Дома омладине, користе се за сценографију, одржавање расвете и костима. Цена улазница за представе Дечије позоришне радионице и Драмског студија остаје непромењена и износи 100 динара.

Претходна страна