Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Јавне набавке за нова инвестициона улагања
   

На седници Градског већа која је одржана 2. августа, управи за инвестиције града Крагујевца дата је сагласност за покретање поступка јавне набавке за услугу израде пројекта легализације, реконструкције и надоградње објекта Геронтолошког центра у Крагујевцу. Наиме Канцеларија за управљање јавним улагањим закључком Владе РС, определила је средства за реконструкцију и надоградњу објекта бр. 1 Геронтолошког центра у Крагујевца, где су поред корисника, смештени и административни радници ове установе.

Први објекат изграђен је још 1962. године, а ради обезбеђивања бољих услова за боравак садашњих и будућих корисника, као и запослених у крагујевачком Геронтолошком центру, град Крагујевац је преузео обавезу фиансирања израде пројекта за реконструкцију чија се вредност процењује на 4.100.000 динара.

Градска управа за инвестиције града Крагујевца, ће уз сагласности које су на седници дали чланови Градског већа, ући и у поступак јавне набавке за радове на инвестиционом одржавању ОШ “Милутин и Драгиња Тодоровић“, намењених комплетном уређењу школског дворишта, и поступак јавних набавки за услугу испитивања и израде пројекта инвестиционог одржавања пешачког моста “Ћифтина ћуприја“. Планирано је да се један од најстријих пешачких мостова у Крагујевцу, који је више пута саниран, до краја године комплетно реконструише, ураде нове ограде и приступ мосту.

На основу стално отвореног конкурса за пријаву предлога пројеката удружења и организација из области пољопривреде, Градско веће одобрило је средства у износу од 80.000 динара Удружењу за одгој и заштиту ситних животиња из Крагујевца за финансирање пројекта “Организацја изложбе ситних животиња - берза“.

Претходна страна