Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Седница Градског већа
   

Sednica Gradskog veća На данашњој седници чланови Градског већа дали су сагласност ЈКП “Градске тржнице“ за набавку основног средства, возила пик ап, откупом постојећих возила предузећа по систему “старо за ново“ и сопственим средствима.

Дата је и сагласност за закључење уговора о извођењу радова на демонтажи радиоактивних громобрана и монтажи громобранске инсталације. Према речима члана Градског већа др Срђана Матовића тим уговором биће уклоњена последња три радиоактивна громобрана у Крагујевцу, у Атинској улици у МЗ Сушица. Уговор обухвата и изградњу нове громобранске инсталације а вредност радова је око милион динара.

Град Крагујевац ће одлуком Градског већа суфинансирати програмске активности Четвртог фестивала стваралаштва старих, који се у организацији НВО “Сунце“ одржава у првој недељи октобра и обухвата 12 различитих манифестација. И ове године, локална самоуправа ће подржати хуманитарно рекреативну акцију “За срећније детињство“ коју 2.октобра организује Градска организација Црвеног крста. Одлуком Градског већа поклон честитику у износу од 100 хиљада динара добиће Милица Реџић Вулевић из Крагујевца која је родила прве тројке у нашем граду у овој години.

Чланови Градског већа дали су данас сагласност на закључење уговора о пружању услуга дехелментизације свиња коју ће обавити Ветеринарска станица у циљу превентивне заштите од болести коју проузрокују паразити.

Претходна страна