Контактирајте нас за више информација
X

Sokolana_Autor_Zoran_Petrovi_1.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого
Налазите се: 

Пробни дочек Нове године
   

Београдски Крагујевчани су у понедељак, 27.децембра уприличили необично дружење под називом “Панађур јелокусаца“.

Традиционално предновогодишње окупљање овога пута је било у знаку домаћих специјалитета које су по својим “тајним“ рецептима припремиле боље и лепше половине брачних парова, поносних што су им корени на “обалама“ које запљускује Лепеница.

Чувени куварски велемајстор Оливер и комплетна кулинарска братија са свих наших телевизија била би постиђена пред експонатима који су се борили за новоуведено признање “Златни крагуј“. Када је жири коме је председавао чувени Крагујевчанин у Београду, признати “бренд“ Удружења, његов почасни председник, М.Т. “Лутка“ схватио да је немогуће изабрати најбоље, донео је соломонску одлуку да све „ауторке“ уметничких дела које су дегустатори једва савладали, добију диплому “Златни крагуј“.

У конкуренцији пића која је због закона о регистрацији произвођача била анонимна, победник је ракија “Радмиловача“ за коју је речено да има имунитет јер је декларисана као најбољи лек против лошег расположења. Проба дочека била је изузетно успешна и завршила се песмом, игром и поруком свим добрим људима света и посебно онима који чувају и граде Крагујевац, да им 2011. буде срећна, весела и берићетна.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Претходна страна