Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Јавни позив приватним предшколским установама
   

Градска управа за ванпривредне делатности расписала је Јавни позив предшколским установама чији оснивач није град Крагујевац, а ради уписа деце чији су родитељи остварили право на накнаду дела трошкова боравка деце у предшколској установи за радну 2018/19. годину. Право учешћа по Јавном позиву имају све приватне предшколске установе које имају акт о верификацији надлежног министарства, а пријаве могу поднети у року од седам дана.

Списак верификованих приватних предшколских установа на територији града Крагујевца, у које се могу уписати деца чији су родитељи остварили право на накнаду дела трошкова боравка и са којима ће град закључити уговор о међусобним правима и обавезама, надлежна градска управа објавиће у року не дужем од три дана по приспелим пријавама.

Иначе, приватне предшколске установе које испуне услове из јавног позива и након објављивања списка, пријаве могу подносити током читаве радне 2018/19. године, после чега ће списак верификованих предшколских установа бити ажуриран.

Пријавни формулар преузима се на званичној интернет презентацији града Крагујевца и са пратећом документацијом предаје се у пријемној канцеларији Градске управе за ванпривредне делатности, ул. Цара Лазара број 15, или препорученом поштом са назнаком “за Јавни позив“ на исту адресу.

Јавни позив са списком неопходне документације за пријављивање и пријавни формулар можете погледати и преузети ОВДЕ.

Претходна страна