Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Ускоро репрограми за дугове комуналних услуга и других предузећа
   

На основу препоруке Скупштине града, комунална предузећа која су у систему обједињене наплате Јавно стамбеног предузећа Крагујевац од 1. августа омогућила су грађанима склапање споразума о репрограму дуга на 120 месеци. За дугове даљинског грејања, одношења смећа и других услуга у систему обједињене наплате, грађани могу да склопе Споразум о репрограму до 30. септембра, а због великог интересовања Јавно стамбено предузеће у овом периоду радиће и суботом од 9,00 до 13,00 часова. Отплата дугова могућа је на 10 година с тим да рата не може бити нижа од 500 динара.

Uskoro reprogrami za dugove komunalnih usluga i drugih preduzeća Град Крагујевац је овом препоруком надзорним одборима јавних и јавно - комуналних предузећа и скупштинама друштава осталих субјеката, као пружаоцима комуналних услуга и услуга обједињене наплате о дугорочном репрограму за измирење дугова желео да заштити интересе грађана. Сматрамо да је ова врста помоћи потребна и да ће грађани моћи да релаксирају своје кућне буџете, каже Ивица Момчиловић, заменик градоначелника, али оно што је најбитније, истиче он, поред предузећа која су у систему обједињене наплате ову могућност пружиће и друга предузећа, пре свега Водовод, чији је надзорни одбор већ прихватио препоруку Скупштине града Крагујевца.

У Јавно стамбеном предузећу и на наплатним местима овог предузећа, уз личну карту и попуњен образац, грађани могу да поднесу захтев за репрограм, а надлежни службеници ће их обавестити о даљем поступку и датуму потписивања уговора.

За све детаљне информације у вези репрограма, грађани могу да се обрате служби рекламација и наплате Јавног стамбеног, на телефон 617 0 627 или путем електронске поште на адресу: reprogram@jspkragujevac.rs.

Претходна страна