Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Акција “100 лопти за школе у Крагујевцу“
   

Поводом отварања нове Интерспорт продавнице у Крагујевцу у Шопинг центру Плаза, у циљу промоције спорта, здравог развоја омладине и здравих навика, ова друштвено одговорна компанија у сарадњи са локалном самоуправом и Градском управом за ванпривреду организовала је још једну заједничку акцију “100 лопти за школе“. Том приликом Николи Урошевићу помоћнику градоначелника за унапређење и развој спорта симболично је уручена једна лопта, а представницима основних и средњих школа по три лопте. Ово је друга акција у Крагујевцу, претходна је организована у априлу поводом отварања продајног објекта у ТЦ “Рода“.

Овакав поклон значи много нашим ученицима јер су лопте потрошни материјал. Град Крагујевац, према речима Урошевића, улаже значајна средства да услови у нашим образовним установама буду што бољи, али је помоћ друштвено одговорних компанија увек добродошла. Овакав гест Интерспорта, који је препознао потребе школског спорта, представља професионалност и одговорност према младима. То је уједно и позив другим компанијама да покрену сличне акције.  

Иначе, Интерспорт  један од лидера у продаји спортске опреме, започео је ову акцију  у октобру прошле године и до сада је реализована у општинама Нови Београд и Стари град у Београду, у Краљеву, Крагујевцу и Сомбору.

 

Претходна страна