Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Радови на комуналном уређењу Крагујевца
   

У оквиру комуналног уређења града, Креативни парк добио је два нова улаза, један са стране базена, а други из правца Машинског факултета. На том потезу урађене су и две стазе, ка ресторану “Нептун“ и између две зграде Машинског факултета, све у оквиру припрема за нову школску годину.

У наставку тротоара који је завршен прошле године у насељу Илићево урађен је Пешачки мост преко Лепенице и на тај начин унапређена је безбедност пешака у саобраћају.

У току су припремни радови на проширењу приступне стазе обданишту у Илићеву, а започети су и радови на паркингу поред обданишта.

У насељу Ердоглија, поред вртића Бубамара реконструисан је тротоар а целом дужином биће постављена и заштитна ограда.

Излазећи у сусрет потребама вртића ЈКП “Шумадија“ је преко службе Сигнализације извршила обележавање дечијег полигона код вртића Лане.

Каменим материјалом насипају се улице Владе Елеза и Звонимира Бјелића у МЗ Ердеч. Ударне рупе асфалтирају се у МЗ Цветојевац.

Поред обележавања пешачких прелаза у зонама образовних установа, Сигнализација ради на поправци оштећене вертикалне сигнализације у улицама Кнеза Михаила, Краља Милутина, Светозара Марковића, Радосава Марковића, Зорана Ђинђића, Стојана Протића, Атинској и Босанској.

Поред кошења траве у насељу Централна радионица, окпавања шибља и расада, 12 радника “Зеленила“ ангажовано је на уклањању амброзије на потезу Јужне обилазнице. 

 

Претходна страна