Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Јавни позив за упис деце приоритета у приватне предшколске установе
   

Градска управа за ванпривредне делатности упутила је данас Јавни позив за подношење Захтева за признавање права на накнаду дела трошкова за боравак деце у приватним предшколским установама на територији града Крагујевца, за децу која се налазе на Изводу из Листе чекања са 100 бодова.

Јавни позив је објављен на званичном сајту града Крагујевца www.kragujevac.rs у делу - УПИС У ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ.

Образац Захтева се може преузети са сајта града Крагујевца, где су објављени и расположиви капацитети приватних предшколских установа, на основу којих ће се родитељи изјашњавати и попуњавати захтев.

Захтеви се подносе непосредно Градској управи за ванпривредне делатности у Крагујевцу, улица Цара Лазара број 15 канцеларија 12, у периоду од понедељка 24. септембра 2018. године, закључно са  05. октобром 2018. године, у времену од 09,00 - 14,00 сати, сваког радног дана у недељи.

Градска управа за ванпривредне делатности, ће након признавања права родитељима чија деца остварују 100 бодова, упућивати јавне позиве за подношење захтева, према оствареном броју бодова деце на Листи чекања (од 90 па ниже према утврђеној динамици) а у складу са расположивим средствима буџета града Крагујевца и  капацитетима приватних предшколских установа.

Претходна страна