Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Одборничка група “Чувајмо Крагујевац“ подржала усвајање ребаланса
   

Одборничка група “Чувајмо Крагујевац“, на данашњој седници градског парламента, гласала је за усвајање Одлуке о II ребалансу буџета града Крагујевца за 2018. годину. Представници ове Одборничке групе сматрају да се усвајањем ребаланса наставља политика консолидације јавних финансија у Крагујевцу.

Ребаланс је у складу са потребама значајним за функционисање града, а све у циљу консолидације јавних финансија, које су биле видно урушене у претходном периоду, рекао је Игор Ратковић, шеф одборничке групе “Чувајмо Крагујевац“ на конференцији за новинаре која је одржана у току скупштинског заседања.

Наша одборничка група подржава активности актуелне градске власти усмерене на капиталне пројекте, изградњу Легата Николе Коке Јанковића, као и улагања у објекте културе, реконструкцију школа и предшколских установа, путне мреже и водоводне инфраструктуре, казао је Ратковић.

Из ове одборничке групе најављују предлог да омладинска школа Фудбалског клуба Раднички добије име “Горан Милановић Гоша“, у знак сећања на некадашњег голмана Радничког, који је погинуо као припадник Војске Југославије 1999. године током НАТО бомбардовања.

 

 

 

 

 

 

 

 

Претходна страна