Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Припрема саобраћајница за зимску сезону
   

Екипе ЈКП “Шумадија“ користе повољне временске услове за радове на санирању ударних рупа, уређењу пешачких стаза и постављању безбедносних ограда на разним локацијама у граду. Радови се изводе у Ердечу, Илићеву, Бубњу, Аеродрому, Дреновачком путу, Горњим и Доњим Комарицама и великом броју других насеља у граду.

Према речима Андреје Илића начелника Градске управе за комуналне и инспекцијске послове, у току су радови на припреми саобраћајница за зимску сезону. Пут у Дреновцу, потпуно је реконструисан до центра села, у дужини од 300 метара. У оквиру припрема за предстојећу сезону санирају се и ударне рупе у Горњим и Доњим Комарицама, као и на Баљковачком путу. 

Решен је и вишедеценијски проблем Авалске и споредних улица које су биле неасфалтиране. Постављањем хладног асфалта, рекао је Илић, саниран је и проблем расипања каменог материјала при обилним падавинама у улицама које се налазе у ободним деловима града. 

Радови се изводе у насељу Ердеч, у улицама Александра Ратковића, Пештарској и Владе Елеза - Црног које су, такође, асфалтиране.

У Илићеву и у улици Мирослава Антића, уређене су пешачке стазе, тротоари, паркинг простори и безбедносне ограде.

 

Претходна страна