Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Акција добровољног давања крви у Градској управи
   

У организацији Самосталних синдиката градских управа стручних служби и органа града Крагујевца у сарадњи са Клиничким центром, Службом за снабдевање крвљу и крвним продуктима, данас је у Свечаном салону од 8 до 12 сати одржана акција добровољног давања крви за запослене у Градској управи.

За четири сата, колико је трајала акција прикупљено је око 20 јединица драгоцене течности. Било је и више заинтересованих који због здравственог стања према процени лекара то нису могли да учине. Традиционалну акцију добровољног давања крви подржали су и чланови Градског већа, а према речима орагнизатора акције које се два пута годишње организују, у мају и октобру увек имају добар одзив запослених.

Ово је традиционална и редовна акција добровољног давалаштва крви које организујемо најмање два пута годишње уз подршку и стручну медицинску помоћ особља Службе за снабдевање крвљу. Синдикат се труди да своје чланове мотивише како би се одазвали акцији и оваквим гестом показали своју хуманост и чини се, да успевамо у томе јер из године у годину акцијама се прикључује све већи број младих колега - истакла је Сандра Радосављевић, председник Самосталног синдиката.

 

Претходна страна