Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Обуке за учеснике пројекта “Повећање запошљивости младих“ почињу 26. новембра
   

Обуке за програм пословних симулација за започињање бизниса и доделу грантова и програм преносивих вештина и радне праксе које се одржавају у оквиру заједничког пројекта Града Крагујевца и Бизнис иновационог центра посредством Канцеларије за младе а који финансира Министарсво омладине и спорта почињу у понедељак, 26. новембра.

Нешто мање од 40 кандидата распоређено је у три групе, а четвородневне обуке ће се одржавати у просторијама БИЦ-а. Предавања друге групе учесника почеће 30. новембра а треће 7. децембра, речено је на Инфо дану одржаном у просторијама БИЦ-а. Састанку, на којем су детаљно представљени програми обука кроз које ће млади моћи да презентују и тестирају своју пословну идеју, уз стручну помоћ предавача испитају њену одрживост као и обуке писања радних биографија, мотивационих и пропратних писама, обуке за пословну комуникацију, јавни наступ, преносивих вештина и како се најбоље представити послодавцу присуствовали су пријављени млади за оба модула и њихови предавачи. Поред тога, кандидати су упознати и са фирмама у којима ће моћи да обаве тромесечну стручну праксу након завршене обуке.   

Иначе, пројекат “Повећање запошљивости младих кроз модел пословних симулација и преносивих вештина“ укључује младе старости од 18 до 30 година који ће након завршене едукације добити сертификат БИЦ-а. Полазници модула пословних симулација и доделу грантова у завршном делу ће пред комисијом представити своје бизнис идеје а на основу бодовања одлучиће се о висини средстава које ће добити.
 

 

Претходна страна