Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Отворен 13. Сајам аутомобила у Крагујевцу
   

На Шумадија сајму у Крагујевцу данас је отворен 13. по реду Сајам аутомобила Auto Expo 2018. На Сајму своје атрактивне моделе четвороточкаша изложили су најпознатија имена из света аутомобилске индустрије: Volkswagen, Reno, Dacia, Fiat, Mazda, Jeep, Alfa Romeo, Škoda, Hynadai, Jaguar, Lend Rover, а понуду за куповину или осигурање преставиле су банке, осигуравајуће куће и лизинг компаније. У присуству излагача, посетилаца и организатора Сајам аутомобила отворио је у име покровитеља, председник Скупштине града Крагујевца Мирослав Петрашиновић.

Из Крагујевца је кренуо развој индустрије, прозиводња теретног и путничког саобраћаја а од данас на 15-ак километара одавде имамо прилилку да започнемо и производњу шинског саобраћаја. Све то истиче Крагујевац на европској мапи индустријских центара и доприноси привредном развоју града, због чега и препознајемо значај оваквих сајамских манифестација али и потребу проширења капацитета Шумадија сајма за све који желе да се представе у Централној Србији, казао је овом приликом Мирослав Петрашиновић. Наша визија је, додао је Петрашиновић, развој привреде, отварање фабрика и што више радних места, како би људи који се упошљавају могли себи да приуште неки од изложених аутомобила.

После свечаног отварања на Сајму аутомобила у Крагујевцу премијерно је представљена четврта генерација Форд Фокуса, а на Auto Expo 2018 посетици ће моћи да погледају и упознају са карактеристима и могућностима електричних бицикала. Излозбени простор испред Шумадија сајма резервисан је за програм терених возила.

С обзиром на то да је било много више заинтересованих брендова, него што крагујевачки Шумадија сајам има просторних капацитета, овогодишњи сјама аутомобила Auto Expo 2018 један је од најбољих за 13 година  колико се одржава, оценио је директор Шумадија сајма Зоран Недељковић.

Сајам аутомобила у Крагујевцу отворен је до недеље 9. децембра до 16.00 сати а за заинтересоване купце, излагачи су припремили сајамске попусте и повољности приликом куповине.

 

Претходна страна