Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Градоначелник унео бадњак у зграду Градске управе
   

На Бадњи дан, градоначелник Крагујевца Радомир Николић унео је бадњак у зграду Управе града у присуству председника Скупштине града, заменика градоначелника, чланова Градског већа и запослених. На пријему који је после уношења бадњака приредјен за запослене у Градској управи, Николић је упутио Божићну честитку.

У духу веровања, грејањем око бадњака укућани се симболично загревају љубављу, искреношћу и слогом. Тог дана, ако је било неспоразума сви треба да се измире и једни другима опросте. Управо због тога, празник Христовог рођења је празник заједништва, солидарности, праштања и помирења. Празник који нас испуњава најлепшим осећањима и уједињује око традиционалних и моралних вредности. И као што се за Божић окупљамо око бадњака, трпезе и чеснице, тако се и ми данас окупљамо око нашег града - поручио је Николић.

Градоначелник је пожелео да најрадоснији хришћански празник буде прослављен са породицом, у миру и радости као и да 2017. година буде испуњена радом и успехом, добрим здрављем и породичном срећом.

 

Претходна страна