Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Играјмо за 16 - Уочи финала
   

Регионална такмичења Меморијалног турнира РТС-а “Играјмо за 16“ улазе у завршинцу. У Крагујевачкој дворани “Језеро“, протеклог викенда одигране су квалификационе утакмице уочи полуфинала и финала које ће бити одиграно у недељу 26. марта.

У мечевима који ће одлучити победника надметаће се екипе “Наменске“, Основне школе “Светозар Марковић“, Војске Србије и “Водојажа“.

Највише погодака постигла је екипа школе “Светозар Марковић“ која је са 6:0 савладала екипу крагујевачког дописништва РТС-а и тако обезбедила директнан улазак у полуфинале.

“Наменска“ је била боља од студената Економског факултета којима је ово било прво учешће на турниру. Од искусније екипе “Наменске“ поражени су са 4:1. Мечеви између “Победе“ из Белошевца и “Водојажа“, Спортског клуба “Фитенс“ и “Дарк шопа“ завршене су победама гостију са 3:0.

На овогодишњем, четвтом по реду, меморијалу РТС-а учествовало је десет екипа и одиграно 20 утакмица. Као и ранијих година, организатори турнира су Дописништво РТС-а, Град Крагујевац и Спортски центар “Младост“.

Најбоље пласирана екипа такмичиће се у Београду у полуфиналним и финалним мечевима који ће бити одиграни 1. и 2. априла.

Претходна страна