Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

ЈСП достигло планирани ниво пословања
   

Градско веће на седници одржаној 9. новембра разматарало је и дало сагласност на Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из Програма пословања Јавног стамбеног предузећа Крагујевац за период од 1. јануара до 30. септембра текуће године.

Пословни приходи остварени су у висини од 111 442 динара, док расходи износе 111 866 динара. На дан 31. децембра 2017. године ЈСП је имало 96 запослених, а 30. септембра ове године тај број је сведен на 66.

Предузеће је достигло планирани ниво пословања, али мора да редукује фиксне трошкове и новом реорганизацијом послова омогући повећање прихода од основне врсте делатности као и увођењем нових корисника у Систем обједињене наплате.

Градско веће дало је сагласност на прву измену Програма пословања спортских привредних друштава Фудбалски клуб Раднички 1923, Одбојкашки клуб Раднички, Рукометни клуб Раднички 1964 и Крагујевачки ватерополо клуб Раднички.

У складу са одлуком о давању на коришћење по бенефицираној закупнини пословних просторија непрофитабилним удружењима грађана чланови Градског већа су то право одобрили, поред осталих, боксерским клубовима БК - КГ и Лукач, Клубу акцијаша и волонтера Крагујевац и Друштву српско - палестинског пријатељства, Удружењу особа са менталним сметњама Луна, Удружењу грађана Каријине Зора и Удружењу бораца Шумадије.

Претходна страна