Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Јавни позив за приватне предшколске установе
   

Градска управа за ванпривредне делатности расписала је Јавни позив за закључивање уговора о учешћу града Крагујевца у накнади дела трошкова боравка деце у предшколским установама чији је оснивач друго правно или физичко лице за радну 2017/2018. годину.

Право на учешће у јавном позиву имају предшколске установе чији је оснивач друго правно или физичко лице, а које поседују акт о верификацији издат од стране надлежног министарства.
Пријаве на јавни позив могу се подносити током читаве радне године.

Неопходна документација за пријављивање подразумева:

  • решење надлежног министарства о верфикацији (оригинал или оверена фотокопија), решење о упису у судски регистар (оригинал или оверена фотокопија), попуњен пријавни формулар (Образац 1-ПФ) и остала документација у складу са пријавним формуларом.
  • Јавни позив објављен је на интернет страници града Крагујевца где се може преузети и пријавни формулар (Образац 1-ПФ).

Документација у складу са јавним позивом, предаје се у пријемној канцеларији Градске управе за ванпривредне делатности или доставља препорученом поштом, на адресу: Град Крагујевац, Градска управа за ванпривредне делатности, ул. Цара Лазара бр.15, 34000 Крагујевац.

Информације неопходне за учешће на јавном позиву могу се добити на тел: 034/302 288.

Претходна страна