Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Јавни позив за упис деце у приватне вртиће са 61 бодом
   

Градска управа за ванпривредне делатности позива родитеље, старатеље, усвојитеље или хранитеље деце која се налазе на Изводу из листе чекања са бодовима у распону од 619990 до 610019 да поднесу Захтев за признавање права на накнаду дела трошкова боравака деце у предшколским установама чији је оснивач друго правно или физичко лице за радну 2018/19. годину.

Захтев се подноси на обрасцу који се може преузети на званичној интернет страници града Крагујевца: www.kragujevac.rs, а предаје непосредно Градској управи за ванпривредне делатности у Крагујевцу, Улица Цара Лазара 15, канцеларија број 12, од 6. до 19. новембра 2018. године, у времену од 9 - 14 сати.

Родитељ у захтеву, поред података о детету (име, презиме, датум рођења, ЈМБГ), обавезно назначава: под којим се бројем на Изводу из листе чекања који је саставни део позива дете налази, у коју приватну предшколску установу, према објављеним капацитетима, жели да упише дете (наводе се две приватне предшколске установе у случају да не буде расположивих капацитета за прву одабрану приватну предшколску установу, с обзиром на то да се признавање права врши по редоследу које дете има на Изводу из Листе чекања).

Додатне информације и појашњења могу се добити на телефон 034/302 288.

Претходна страна