Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Комунално уређење града
   

У оквиру припрема за предстојећи други Дуленски бициклистички маратон, који ће бити одржан у недељу 12. августа, екипе ЈКП Шумадија Крагујевац радиле су данас на асфалтирању ударних рупа у том селу. Поред тога, у насељу Велико поље у улицама Брионска и Милована Драгића обављени су радови на враћању каменог материјала после обилних киша.

Екипе сигнализације ЈКП Шумадија Крагујевац, обележавале су данас пешачке прелазе у улици Саве Ковачевића, као и поправку и замену недостајуће вертикалне сигнализације у насељима Виногради, Аеродром, Пивара, Ердоглија, Станово и Мале Пчелице.

У недељу 12. августа служба сигнализације обележаваће пешачке прелазе са натписом “школа“ у улицама Кнеза Милоша, Вука Караџића и Бранка Радичевића, а биће настављени радови на поправци и замени недостајуће вертикалне сигнализације.

Поред кошења траве у Атинској улици, насељу Лепеница II, кориту реке Лепенице и Великом парку, радници ЈКП Зеленило уклањали су амброзију на стадиону Јадран у МЗ Сушица. У току су радови на окопавању растиња и шибља на простору меморијалног комплекса Словачко гробље и платоа Градске управе, као и фарбању и поправци клупа у центру града. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Претходна страна