Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Конкурс за пријем у вртиће до 20. маја
   

На седници Градског већа одржаној у петак, 11. маја, усвојени су закључци о покретању иницијативе за израду измена и допуна Плана генералне регулације “Радна зона Крагујевац и зона пословања“ - Петровачка магистрала у Крагујевцу и иницијативе за израду ПДР-а “Основна школа Милутин и Драгиња Тодоровић“.

Дата је сагласност и на правилнике о начину, критеријумима и поступку пријема деце у Предшколску установу “Нада Наумовић“ и Предшколску установу “Ђурђевдан“.  Правилницима је предвиђено да Јединствени јавни конкурс за пријем деце у вртиће буде расписан до 20. маја. 

Градско веће је дало сагласност Градској управи за просторно планирање, урбанизам, изградњу и заштиту животне средине за покретање поступка јавне набавке контроле квалитета животне средине на територији града Крагујевца која подразумева контролу квалитета ваздуха на годишњем нивоу, концентрацију алергенског полена, нивоа буке, испитивање квалитета површинских вода, загађености земљишта и контролу квалитета воде за пиће из јавних чесми.

Претходна страна