Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

НАЈАВА ДОГАЂАЈА ЗА ЧЕТВРТАК, 14. СЕПТЕМБАР 2017. ГОД.
   

10,00- Свечани салон зграде Градске управе - Конференција за новинаре на којој ће бити најављен програм 2. Сајма здравља у Крагујевцу. Сајам здравља са преко 40 излагача (здравствених установа, клиника, лабораторија, представника угледних фармацеутских кућа) биће одржан 15. и 16. септембра на Шумадија сајму, који уз подршку града Крагујевца, организује DREAM FACTORY. Учесници конференције су др Гордана Дамњановић, члан Градског већа за здравствену и социјалну заштиту, прим. Др Видосава Жубринић, координатор Центра за првенцију Дома здравља Крагујевац, др Славица Лончар, заменица директора Дома здравља, др Весна Ранђеловић, директорка Геронтолошког центра.  

11,00 - сала Скупштине града - Јавна расправа о Нацрту “Стратегије развоја културе Републике Србије 2017. до 2027. године“. Уводно излагање имаће Миљан Бјелетић, члан Градског већа за културу града Крагујевца. Присутнима ће се обратити др Вук Вукићевић из Завода за проучавање културног развитка, који је и модератор јавне расправе и Мирко Демић, директор Народне библиотеке “Вук Караџић“. На питања учесника јавне расправе одговараће помоћници министра културе, Александра Фулгоси, Ивана Дедић, Асја Драча Мунтеан и Оливера Живановић као и Игор Јовичић, секретар Министарства културе, др Драган Хамовић, посебни саветник министра културе и Весна Шљивић, саветница у Министарству културе и информисања. Из Завода за проучавање културног развитка присуствоваће и др Владимир Коларић.  

11,00 сати - сала 105 Градске управе - “Ромски информативни центар“, у сарадњи са локалном самоуправом,  организује округли сто “Значај и утицај повећања упошљавања у Шумадијском и Поморавском региону“. Округли сто има за циљ да окупи релевантне факторе на националном и локалном нивоу у решавању и предузимању корака који ће довести до бржег и већег упошљавања Ромкиња и Рома у заједници. 

Одељење за послове информисања
www.kragujevac.rs

Претходна страна