Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

НАЈАВА ДОГАЂАЈА ЗА УТОРАК 13. НОВЕМБАР 2018.
   

8,00 сати - ЈКП Шумадија Крагујевац, погон Нискограње / Индустријска улица 12 / - зимска смотра механизације, транспортних средстава и људства ЈКП Шумадија Крагујевац који ће по плану Зимске службе бити ангажовани на одржавању и чишћењу градских саобраћајница, локалних и некатегорисаних путева.

10,00 сати - Дом здравља Крагујевац /Краља Милутина 1/ - У присуству Ивице Момчиловића заменика градоначелника и Гордане Дамњановић члана Градског већа за здравствену и социјалну заштиту, министарка проф. др Славица Ђукић - Дејановић уручиће директору Дома здравља Крагујевац др Василију Антићу кључеве три возила за потребе поливалентне патронаже. Град Крагујевац добио је из републичке касе 30 милиона динара, за набавку нових возила у Дому здравља, опремање кухиња у вртићима Бамби и Колибри, реконструкцију одмаралишта на Копаонику и реализацију школе спорта Таленат нема цену - фудбалски тренинзи за децу оболелу од дијабетеса. 
10,45 сати - Центар за спорт и рехабилитацију особа са инвалидитетом Искра /Боривоја Петровића 13 / - фудбалски тренинг Таленат нема цену. 
У оквиру реализације мера популационе политике проф. др Славица Ђукић - Дејановић министарка без протфеља задужена за демографију и популациону политику посетиће и Аранђеловац.

11,00 сати - сала 105 Градске управе - обука представника јединица локалних самоуправа за попуњавање образаца и достављање података за Катастар контаминираних локација, на којој ће бити представљене нове законске регулативе о земљишту и начин достављања података о загађеним, угроженим и деградираним земљиштима. Поред Зорана Прокића члана Градског већа за заштиту и унапређење животне средине присутнима ће се обратити представници Програма УН за животну средину, Агенције за заштиту животне средине и Сталне конференције градова и општина. 

11,30  сати - Средња стручна школа - у оквиру “Каравана за климу“ који у Крагујевцу организују Француски институт у Србији и Средња стручна школа биће отворена изложба “Живот смећа“ која кроз уметничке фотографије и педагошки приступ нуди одговор на питање како смеће које људи производе својим активностима делује на животну средину. 
12,30 сати - Средња стручна школа - Дебата: Како смањити отпад, поново га употребити и рециклирати: зачарани круг управљања отпадом за чистију животну средину. Поред Јасмине Предојевић - Симовић помоћника градоначелника, говоре Марко Милачић директор СУЕЗ у Србији, Мод Келер задужен за отпад - јединица чистоће у оквиру Одељења животне средине Сирена, Драган Маринковић из Одељења за просторно планирање и заштиту животне средине.

Одељење за послове информисања
www.kragujevac.rs

Претходна страна