Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Николић унео бадњак у зграду Градске управе
   

Градоначелник Крагујевца, Радомир Николић унео је бадњак у зграду Градске управе. Церемонији уношења бадњака присуствовали су чланови Градског већа, помоћници градоначелника и запослени.
Градоначелник Николић је истакао да су се он и његови сарадници у претходној години понашали домаћински према послу који им је поверен, да су градске финансије стабилне и да је око 20 милиона динара уложено у пројекте и они су видљиви на терену.

Волео бих да ове године грађани Крагујевца у Градској управи и институцијама које су одговорне за побољшање квалитета нашег живота, добију стабилан, јак систем који неће зависити од политике, већ који ће стално да се унапређује и побољшава квалитет живота наших грађана. Ако смо се за овај празник већ овако лепо окупили и показали тиме да овај дом посматрамо као своју кућу, онда хајде да покажемо људима да у овој години и свима наредним годинама у којима ми носимо одговорност, да унапредимо, да побољшамо, да вратимо поверење грађана у јавни сектор и Градску управу - поручио је Николић.

Градоначелник је истакао да је Божић време када се сви окупљамо, када се миримо, једни другима упућујемо најтоплије речи и пожелео својим сарадницима и грађанима Крагујевца да у том духу проведу наредну годину.

 

Претходна страна