Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Новогодишњи пријем у Скупштини града
   

У Скупштини града данас је приређен традиционални новогодишњи пријем коме су присуствовали представници привреде, политике, Војске, јавних предузећа, културног живота, градске управе, одборници и представници медија.

Част је и задовољство када на једном месту окупите све људе који су најзначајнији за функционисање града Крагујевца - рекао је Мирослав Петрашиновић председник Скупштине града. Ваше присуство на неки начин представља и признање за све оно што је град Крагујевац и локална самоуправа на челу са градоначелником Радомиром Николићем урадила у протеклих годину дана. Година за нама је била јако тешка, пуна изазова и тешких одлука, у којој смо успели да обезбедимо финансијску стабилност нашем граду. Донели смо одлуку о кредитном задужењу, које у финансијском смислу ставља град Крагујевац на ноге.

Очекујемо да ће наредна година бити још успешнија. Ова је била добра, оценио је Петрашиновић и додао да су створени предуслови да наредна буде још успешнија. Напорно смо радили. Ми знамо да овај посао вреди обављати, знамо да овај град заслужује бољу и лепшу будућност и ми смо ту да је стварамо. То је наша обавеза према Крагујевчанима, истакао је председник Скупштине града Мирослав Петрашиновић, честитајући наступајућу 2017. годину.

 

Претходна страна