Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Образован Савет Мреже установа културе
   

Градско веће на седници одржаној 10. августа образовало је Савет Мреже установа културе на територији града Крагујевца, којим ће председавати Миљан Бјелетић члан Градског већа за културу. Поред председника и заменика председника, чланови Савета Мреже су сви директори установа културе.

Задатак Савета Мреже је да, поред осталог, пружи помоћ и подршку установама културе у раду и функционисању, иницира израду стратешких докумената у области културе, предлаже заједничке програме и пројекте Мреже, обавља послове промоције Мреже, програма и пројеката, како Мреже, тако и установа које се налазе у њеном саставу, у земљи и иностранству.

Градско веће дало је и сагласност на закључење Уговора о испоруци и уградњи опреме за компензацију реактивне енергије за СЦ “Парк“ и Другу крагујевачку гимназију. Реч је о опреми која ће у тим објектима смањити трошкове енергије, повећати ефикасност али и квалитет напајања.

Чланови већа на данашњој седници разматрали су и дали сагласност на извештаје о реализацији годишњег програма пословања ЈКП Зеленило, Водовод и канализација, ЈКП Шумадија Крагујевац, Паркинг сервис, Градске тржнице и Градска гробља, за период од 1. јануара до 30. јуна текуће године.

Претходна страна