Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Одржан Велики улични фестивал “Хаос“
   

У организацији Градске туристичке организације, на платоу испред Градске управе одржан је Велики улични фестивал Хаос аниматора поводом почетка школске године. Реч је о интерактивној манифестацији, намењеној деци свих узраста, конципираној тако да буде занимљива свим генерацијама.

Током четири сата програма деца су могла да играју, учествују у разним играма и анимацијама и да уживају у атрактивним представама и акробацијама.

За овај програм организоване су групе аниматора, које се баве Body Art show програмом, осликавањем лица бојама, прављењем џиновских балона од сапунице, израдом балон фигура које су кловнови поклањали деци, а организоване су и игре без граница. Додељене су и акробатске награде за најхрабрије учеснике фестивала.

На фестивалу забаве и анимације учествовали су и џинови на штулама, а плесним кореографијама за све учеснике фестивала, отворен је вечерњи кабаретски програм са играњем акробатских плесова.

На крају вечери присутни су могли да уживају у ватреном и лед шоу програму. Лед штаповима, направљена је незаборавна светлосна атмосфера, а потом ватрена завеса и ватрене змије испред бине.

 

Претходна страна