Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Отворен Лидл у Крагујевцу
   

Продавница Лидл у Крагујевцу данас је свечано отворена. Купцима је на располагању 1.500 разичитих производа, од којих је 350 домаће производње. За прве дане рада Лидл је обезбедио артикле са изузетно атрактивним ценама, по којима је познат међу потрошачима. У Лидлу најављују најповољнију потрошачку корпу у Србији и асортиман са најбољим односом цене и квалитета.

У име целог тима Лилд Србија желео бих да кажем да смо јако срећни што отварамо објекат и у Крагујевцу. Захваљући локалној самоуправи која је створила позитивну атмосферу са лакоћом смо испунили све задатке и од данас нашим потрошачима можемо да понудимо препознатљиве Лидл брендове веома доброг квалитета, као и домаће производе, рекао је Далибор Лазић, представник компаније Лидл Србија.

Немачки малопродајни дисконтни ланац “Лидл“ истовремено је отворио 16 продавница у 12 градова Србије, пет у Београду и по једну у Новом Саду, Нишу, Лесковцу, Ужицу, Бору, Сомбору, Шапцу Суботици, Смедереву Зрењанину и Крагујевцу.

Задовољство је наше што је компанија Лидл међу 16 градова у Србији одабрала и Крагујевац. Лидл је један од значајних инвеститора и улазак на тржиште Крагујевца још једно је признање нашем граду као привредном центру Шумадије. Крагујевац је као атрактивно место за улагање препознао и Сименс, а доласком Лидла проширује се асортиман заинтересованих инвеститора из Немачке. Имајући у виду да је реч о компанији која послује у 30 земаља, изузетно нам је драго што је 40 наших суграђана и суграђанки постало део компаније са 260 000 запослених, рекао је Радомир Ерић, члан Градског већа за привреду.
    
У овом трговинском ланцу акције почињу четвртком и понедељком. Асортиман непрехрамбених производа попут одеће, малих кућних апарата, баштенских алата и других, редовно се смењују у краткотрајној понуди. Још једна специфичност овог дисконта је да су цене истакнуте изнад производа на које се односе. Лидл продавница је отворена сваког дана у недељи од 8 до 22 часа.

 

Претходна страна