Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Озваничена сарадња са привредном комором Мађарске
   

На седници Градског већа одржаној у четвртак, 12. октобра дата је сагласност на закључење Меморандума о сарадњи између града Крагујевца, Регионалне привредне коморе Крагујевац и Западно балканског одбора Мађарске привредне коморе и индустрије.

Сагласност је дата и на закључење Уговора о пружању услуга медијског праћења активности Скупштине града Крагујевца, између Града Крагујевца и Радио-телевизије Крагујевац у вредности од 1,2 милиона динара, као и на измене Програма пословања Привредног друштва “Центар за пољопривреду и рурални развој“ Крагујевац за 2017. годину.

Чланови Градског већа сагласили су се и са закључењем два уговора између града Крагујевца и ЈКП “Чистоћа“ за услуге одржавања локалних и атарских путева. За одржавање локалних путева, по уговору, опредељено је 15 492 000 динара без ПДВ-а, док је за уређење атарских путева опредељено 2 милиона динара без ПДВ-а. ЈКП “Чистоћа“ одобрена је и набавка два трактора са кабином и приколицом чија је процењена вредност 3,5 милиона динара без ПДВ-а, из сопствених средстава. “Центру за стрна жита“ одобрена је субвенција у износу од 2 639 583,25 динара за текућу ликвидност, која ће бити утрошена за исплату бруто износа за личне дохотке запослених за септембар 2017. године и накнаде члановима Скупштине Центра за септембар 2017. Субвенција у износу од 2 273 690,45 динара одобрена је и ЈП “Предузеће за изградњу града“ за исплату зарада и превоза запослених за септембар 2017. године.

Градско веће, на овој седници, дало је сагласност на одлуку Надзорног одбора Јавног стамбеног предузећа “Крагујевац“ о задужењу код АИК банке Београд на основу дозвољеног минуса у износу од 5 милиона динара, са роком отплате од 12 месеци.

Претходна страна