Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Признање за ГО СУБНОР
   

ГО СУБНОР-а, овогодишњи је добитник сертификата “Фирма од поверења“ који додељује Центар за истраживање мишљења клијената. Тим поводом др Гордана Дамњановић, члан Градског већа за здравствену и социјалну заштиту уприличила је пријем за делегацију градске организације коју је предводио председник организације, пуковник у пензији Жељко Зиројевић.

Град Крагујевац и ГО СУБНОР имају веома квалитетну сарадњу. Организација која је добила сертификат “Фирме од поверења“, признање које завређују установе, фирме и организације које немају ниједну примедбу о свом пословању, сведочи о добром и поузданом партнеру који, у случају Субнор - а чува и негује традицију и родољубље. Ово је организација која негује родољубље и антифашизам и која брине о сваком свом члану и кориснику а то је од изузетног значаја на данашње време када се поверење јако тешко стиче а веома лако губи, рекла је др Гордана Дамњановић, члан Градског већа за здравствену и социјалну заштиту.

СУБНОР Крагујевац броји преко 13 хиљада чланова. Настарији члан има 95 година док је најмлађи ученица трећег разреда основне школе и члан је организације већ пет година. Ова активност медија нам није била позната нити рад агенције која је пратила наш рад и изненадало нас је признање, каже пуковник Зиројевић. Сертификат се додељује ГО Субнор “за одличну репутацију и доследност у раду, као и за коректну сарадњу са клијентима и пословним сарадницима“, наведено је у признању а дошло је као доказ и као круна нашег рада која потврђује колико поштујемо традиције нашег народа, чувамо историју, волимо град Крагујевац, Шумадију и Србију.

 

Претходна страна