Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Признање за ГО СУБНОР
   

ГО СУБНОР-а, овогодишњи је добитник сертификата “Фирма од поверења“ који додељује Центар за истраживање мишљења клијената. Тим поводом др Гордана Дамњановић, члан Градског већа за здравствену и социјалну заштиту уприличила је пријем за делегацију градске организације коју је предводио председник организације, пуковник у пензији Жељко Зиројевић.

Град Крагујевац и ГО СУБНОР имају веома квалитетну сарадњу. Организација која је добила сертификат “Фирме од поверења“, признање које завређују установе, фирме и организације које немају ниједну примедбу о свом пословању, сведочи о добром и поузданом партнеру који, у случају Субнор - а чува и негује традицију и родољубље. Ово је организација која негује родољубље и антифашизам и која брине о сваком свом члану и кориснику а то је од изузетног значаја на данашње време када се поверење јако тешко стиче а веома лако губи, рекла је др Гордана Дамњановић, члан Градског већа за здравствену и социјалну заштиту.

СУБНОР Крагујевац броји преко 13 хиљада чланова. Настарији члан има 95 година док је најмлађи ученица трећег разреда основне школе и члан је организације већ пет година. Ова активност медија нам није била позната нити рад агенције која је пратила наш рад и изненадало нас је признање, каже пуковник Зиројевић. Сертификат се додељује ГО Субнор “за одличну репутацију и доследност у раду, као и за коректну сарадњу са клијентима и пословним сарадницима“, наведено је у признању а дошло је као доказ и као круна нашег рада која потврђује колико поштујемо традиције нашег народа, чувамо историју, волимо град Крагујевац, Шумадију и Србију.

 

Претходна страна