Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Радови на одржавању комуналне инфраструктуре у Крагујевцу
   

Радници ЈКП “Чистоћа“ изводе радове на крпљењу ударних рупа и санирању коловоза на путном правцу Маршић - Корман.  Каменим материјалом насипа се пут који повезује насеља Шумарице и Поскурице, а у току су и припремни радови за асфалтирање дела тротоара у улици Драгослава Срејовића.

Екипе “Мител Монта“ задуженог за одржавање јавне расвете, ових дана се налазе на територији месних заједница Белошевац и Баљковац, у улици Миливоја Банковића - Сићка и у Великом парку, где се обављају радови на поправци и постављању јавне расвете.

Предузеће “Кг Узор“ ангажовано је на реконструкцији рампи за лакше кретање особа са инвалидитетом на свим раскрсницама у ужем градском језгру. Тренутно раде рампе на раскрсници код хале “Језеро“, а реконструисали су и улаз у Пешачку зону у улици Лоле Рибара код “Пионира“.

ЈКП “Зеленило“ ради на уклањању растиња на прилазу граду из правца Илићева, као и дуж локалних некатегорисаних путева на територији месне заједнице Страгари на правцу ка Угљаревцу и на правцу ка месном гробљу. Екипе “Зеленила“ уклањају амброзију у насељу Денино брдо.

Радници ЈКП “Паркинг сервиса“ у оквиру редовног одржавања ангажовани су на обележавању хоризонталне сигнализације у улици кнеза Михаила од Мале ваге до петље Звезда. 

 

Претходна страна