Контактирајте нас за више информација
X

Kragujevac_naselje_Mala_Vaga_15.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Сервисне информације

Обавештење о измирењу дуговања грађана према ЈКП “Паркинг сервис Крагујевац“

ЈКП “Паркинг сервис Крагујевац“ упућује јавни позив за закључивање репрограма свим физичким лицима која имају дуговања према Јавно комуналном предузећу “Паркинг сервис Крагујевац“. Репрограм дуга се одобрава у зависности од висине главног дуга, и то од шест до 18 месечних рата.

Услови за склапање споразума о репрограму као и захтев за репрограм могу се преузети са сајта ЈКП “Паркинг сервис Крагујевац“  www.parkingservis.rs или у дирекцији предузећа у улици Војислава Калановића бб, сваког радног дана од 07,30 до 15,30 часова. 

Све додатне информације корисници могу добити путем телефона 338 - 780 (локал 112) у Служби општих послова или на е-маил: pravna.sluzba@parkingservis.rs

ОБАВЕШТЕЊЕ - забрана паркирања

Због реализације програма Октобарских свечаности, Јавно - комунално предузеће “Паркинг сервис“ обавештава кориснике да се уводи забрана паркирања на делу општих паркиралишта у Крагујевцу и то:

  • 20.10.2018.године, од 12,00 до 18,00 сати у улици Бранка Радичевића, на паркиралишту испред Дома Омладине и у улици Кнеза Милоша на паркиралишту од "Књажевско-српског театра" до Дома Војске.
     
  • 21.10.2018. године, од 07,00  до 10,00 сати, у улици др. Зорана Ђинђића, на паркиралишту испред Градске управе, од  Градског дома  до скретања за МУП.     
     

Обавештење Градске пореске управе

Градска пореска управа обавештава грађане да је у току попис непокретности физичких лица који се обавља у циљу сређивања евиденције о пореским обвезницима. Предмет пажње су не само непријављени објекти, него и објекти за које се утврди већа површина у односу на пријављену. Тренутно се попис обавља у месним заједницама 21. октобар, Стара радничка колонија, Лепеница, Багремар, Пивара и Ердоглија.

Одељење за послове информисања
www.kragujevac.rs

Архива