Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Стручни скуп Педијатријске секције СЛД у Крагујевцу
   

Стручни скуп Педијатријске секције Српског лекарског друштва, у организацији Градске управе за здравствену и социјалну заштиту града Крагујевца, биће одржан у суботу, 18. марта, у сали Скупштине града, са почетком у 11 часова.

На скупу ће учествовати еминентни стручњаци из целе земље у области педијатрије, проф. др Елизабета Ристановић са Војномедицинске академије, асс. др сци Карин Васић са Клинике за дечје интерне болести КЦ Ниш, др Марија Сарајлија из Специјалне болнице за болести зависности у Драјзеровој, асс. др Драгана Савић са Педијатријске клинике КЦ Крагујевац, професор доктор Анђелка Стојковић са Педијатријске клинике КЦ Крагујевац. Испред локалне самоуправе присутне ће поздравити др Гордана Дамњановић, члан Градског већа за здравствену и социјалну заштиту.

Теме овог скупа су “Лајм борелиоза у дечјој популацији: микробиолошка дијагностика и превентива“, “Инфективни ендокардитис код деце“, “Злоупотреба канабиса код деце и адолесцената“ и “Постреанимационо збрињавање новорођенчета“.

Претходна страна