Контактирајте нас за више информација
X

Zgrada_suda_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага
Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Субвенције за јавно – комунална предузећа
   

Градско веће донело је одлуку о преносу средстава у текућу буџетску резерву, у износу од три милиона динара, ради рефундације трошкова за исплату отпремнина у ЈКП “Градске тржнице“, где се седам радника изјаснило за споразумни раскид радног односа. Поред тога, чланови већа одобрили су и пренос средстава за исплату зарада у Предузећу за иградњу града.

Градско веће одобрило је и средства субвенција - буџетске помоћи ЈКП “Зеленило“ за измирење обавеза према запосленима по основу неисплаћених јубиларних награда у износу 1,6 милиона динара, затим, за исплату новчаних накнада и неисплаћених зарада за 13 радника ЈКП “Никоградње“ који су се изјаснили за споразумни престанак радног односа као и 15 милиона динара за текућу ликвидност “Шумадија сајма“.

Градско веће дало је сагласност Градској управи за послове градоначелника и Градског већа за покретање отвореног поступка јавне набавке за избор консултантске куће ради реализације програма реформе система функционисања града Крагујевца.

Чланови Градског већа дали су и сагласност на закључење Уговора о закупу пословног простора за потребе канцеларије заштитинка грађана града Крагујевца за наредну годину. Заштитник грађана налазиће се у улици Светозара Марковића број 6.

Претходна страна