Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Сузана Живковић једна од сто награђених радника
   

Сузана Живковић, дипломирани правник запослена у Центру за социјални рад “Солидарност“ Крагујевац, проглашена је за најбољег радника у оквиру пројекта “Човек године“ који заједнички реализују Министарство за рад, запошљавање и социјална питања и Удружење осигуравача Србије.

Реч је о пројекту који има за циљ да додатно мотивише запослене у обављању послова у свакој од области које су у надлежности овог министарства. Комисија је одабрала сто најистакнутијих, међу којима је и Сузана Живковић. На пословима правника у непосредној социјалној и породично правној заштити, Сузана ради од 1995. године, а актуално је ангажована у Служби за заштиту деце и младих у крагујевачком Центру за социјални рад.

На додели признања уприличеној почетком године у Палати Србије у Београду, министар Зоран Ђорђевић је рекао да су награђени они запослени које су руководиоци предложили и препознали да су заслужни за успех у Министарству. Поред успеха у раду, мерило за опредељивање кандитата за награду је колегијалност, али и начин на који су приступали послу.

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Удружење осигуравача Србије најбоље раднике наградили су новчаним наградама у висини од 10 хиљада динара.

Претходна страна