Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Салон антиратне карикатуреЛого

Женски фудбалски клуб “Шумадија 1903“ од следеће сезоне у Супер лиги
   

Екипа Женског фудбалског клуба “Шумадија 1903“ игром и успесима у Првој лиги Србије обезбедиле су себи пласман у Супер лиги. Тим поводом у салону зграде Градске управе, Никола Урошевић, помоћник градоначелника за унапређење и развој спорта, за екипу, тренере и управу клуба организовао је пријем. 

Успех младих Крагујевчанки који их у следећој сезони води у Супер лигу, поред њиховог личног и успеха клуба, представља и велики успех за град Крагујевац, рекао је Никола Урошевић, помоћник градоначелника честитајући управи и екипи. У наредном периоду потрудићемо се да им обезбедимо боље услове за тренинге и за надметања која су пред њима. Женски фудбал постаје све популарнији и све се више улаже у тај спорт тако да и успеси не изостају, додао је Урошевић.

Девојке су овога пута постигле заиста велики успех. Уз подршку управе клуба освојиле су прво место у Првој лиги Србије и обезбедиле пласман у Супер лиги. Својим радом, тренинзима у свакаквим временским условима, истрајношћу и снагом воље, достигле су да буду у клубу осам најбољих екипа у држави, рекла је Данијела Милорадовић, председник ЖФК “Шумадија 1903“ и додала да су овиме оствариле циљ. Појачаним тренинзима и појачањем екипе очекујемо још боље резултате.

ЖФК “Шумадија 1903“ је клуб који постоји нешто мање од пет година али успешно ради и са младим играчицама које такође бележе значајне резултате. Пре две године са међународног фудбалског фестивала за младе одржаног у Мађарској, у свој град донеле су сребрну и бронзану медаљу. 

Пријему у Свечаном салону присуствовали су тренер клуба Ненад Филиповић и чланови управе.

 

Претходна страна