Контактирајте нас за више информација
X

Skupstina_grada_Kragujevca_4.jpg
 
Напредна претрага Напредна претрага

Gate of Europe

Географски информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке агенције за међународни развој

Асоцијација градова Весници мира

Салон антиратне карикатуреУдружење крагујевчана

Лого

Женски фудбалски клуб “Шумадија 1903“ од следеће сезоне у Супер лиги
   

Екипа Женског фудбалског клуба “Шумадија 1903“ игром и успесима у Првој лиги Србије обезбедиле су себи пласман у Супер лиги. Тим поводом у салону зграде Градске управе, Никола Урошевић, помоћник градоначелника за унапређење и развој спорта, за екипу, тренере и управу клуба организовао је пријем. 

Успех младих Крагујевчанки који их у следећој сезони води у Супер лигу, поред њиховог личног и успеха клуба, представља и велики успех за град Крагујевац, рекао је Никола Урошевић, помоћник градоначелника честитајући управи и екипи. У наредном периоду потрудићемо се да им обезбедимо боље услове за тренинге и за надметања која су пред њима. Женски фудбал постаје све популарнији и све се више улаже у тај спорт тако да и успеси не изостају, додао је Урошевић.

Девојке су овога пута постигле заиста велики успех. Уз подршку управе клуба освојиле су прво место у Првој лиги Србије и обезбедиле пласман у Супер лиги. Својим радом, тренинзима у свакаквим временским условима, истрајношћу и снагом воље, достигле су да буду у клубу осам најбољих екипа у држави, рекла је Данијела Милорадовић, председник ЖФК “Шумадија 1903“ и додала да су овиме оствариле циљ. Појачаним тренинзима и појачањем екипе очекујемо још боље резултате.

ЖФК “Шумадија 1903“ је клуб који постоји нешто мање од пет година али успешно ради и са младим играчицама које такође бележе значајне резултате. Пре две године са међународног фудбалског фестивала за младе одржаног у Мађарској, у свој град донеле су сребрну и бронзану медаљу. 

Пријему у Свечаном салону присуствовали су тренер клуба Ненад Филиповић и чланови управе.

 

Претходна страна