Божићне честитке

Градоначелник Крагујевца, Радомир Николић упутио је божићну честитку Његовом преосвештенству епископу шумадијском Јовану, свештеницима Шумадијске епархије и верницима, у којој се поред осталог каже:

Желим да у миру, породичној срећи и добром здрављу прославите најрадоснији хришћански празник.

Божић је празник радости, заједништва, племенитости и праштања који нас упућује на бригу о ближњима, разумевање и очување правих вредности.

Нека највећи и најрадоснији празник испуни наша срца благословом љубави и мира, унесе радост и свако добро у наше животе, а у наше домове срећу и благостање.

Мир Божији, Христос се роди!

Председник Скупштине града, Мирослав Петрашиновић честитао је Божић свим грађанима Крагујевца који тај хришћански празник славе по јулијанском календару.

У име одборника Скупштине града Крагујевца и у своје име честитам најрадоснији хришћански празник – Божић. Желим да овај празник проведете у миру, здрављу и радости.

Нека Божић, најрадоснији празник пробуди у свима нама вредности разумевања, поверења и љубави.

Мир Божији, Христос се роди!

2019-01-06T14:10:46+00:006. јан 2019. @ 14:10|Категорије: Односи са јавношћу|
Промени величину слова
Контраст
Ова страница користи колачиће, због унапређења Вашег корисничког искуства. Наставком истраживања странице, Ви прихватате употребу колачића. Ако су Вам потребне додатне информације и/ или не желите да имате колачиће када користите страницу, посетите део О ЗАШТИТИ ПРИВАТНОСТИ. Прихватам